5 razloga za kupovinu Oriflame proizvoda

Zašto bi trebalo da kupite Oriflame proizvode? To je tema koju u Oriflame-u svakodnevno preispitujemo kako bismo osigurali ponudu najboljih proizvoda. Evo pet razloga za kupovinu Oriflame proizvoda!

1. LEPOTA IZNUTRA

Kao švedska kompanija verujemo u celovit pristup lepoti. Da biste izgledali neverovatno, morate se i osećati neverovatno! I s 50 godina iskustva u oblasti lepote, ovaj pristup definiše našu filozofiju proizvodnje. 

 

2. SJAJAN ODNOS CENE I KVALITETA

Strastveni smo u stvaranju vrhunskih proizvoda. Naši proizvodi kombinuju najbolje prirodne sastojke sa savremenim naučnim dostignućima. Proizvodi visoke efikasnosti osiguravaju dokazane rezultate. I zato što verujemo da kvalitetni proizvodi moraju biti dostupni mnogima, nudimo ih po povoljnim cenama.

3.ODGOVORNO POSLOVANJE 

Brinemo da se razvoj proizvoda odvija na odgovoran način. To znači poštovanje ljudi i prirode tokom čitavog procesa - od odabira sastojaka i formulacija, odabira sastava, proizvodnje i pakovanja. Za nas je presudno da imamo pozitivan uticaj na zajednice u kojima delujemo i minimalni štetni uticaj na okolinu

4. DOKAZANI REZULTATI

Naše jedinstvene formulacije i osmišljeni koncepti poput dnevne rutine za negu kože i inovativnost na području dodataka ishrani nude još kvalitetnije, kombinovane učinke. Imamo kliničke rezultate ispitivanja kako bismo to dokazali! Dakle, kupite Oriflame ako želite efikasnost proizvoda.

5. JEDINSTVENA PONUDA

Cilj nam je da ponudimo proizvod za svakoga i za svaku priliku. Uz naš najširi izbor kozmetičkih boja, mirisa i pribora koji je inspirisan najnovijim trendovima lepote i mode - svako može izraziti svoj lični modni stil.

 

Tekst: