3 mirisa koja trenutno povećavaju vaše samopouzdanje

Parfem je izuzetno moćno sredstvo: može oblikovati vaš identitet, ostaviti snažan dojam o vašoj ličnosti, potaknuti vaše samopouzdanje, pa čak i promijeniti vaše raspoloženje. Bez obzira da li ste pod stresom zbog intervjua za posao ili imate loš dan, naši mirisi će povećati vaše samopouzdanje za kratko vrijeme nakon nanošenja!

1. UNUTRAŠNJA SNAGA
U danima kada se osjećate umorno i bez energije, ono što vas može razvedriti je vaš omiljeni miris. Pomoći će vam da uspostavite emocionalni balans u teškim situacijama ili vam čak dati dodatni poticaj energije. Inspirisan nordijskom božicom Idunn, Possess The Secret sadrži snažnu notu jedinstvene zlatne jabuke posebno stvarane kako bi poboljšala vašu unutrašnju otpornost i energiju. Sandalovina i vanilija u osnovi mirisa stvaraju osjećaj mira i pomažu vam da se osjećate opušteno ali i snažno - bez obzira na situacije koje vam život donese!

2. POSLOVNO SAMOPOUZDANJE

Priprema za intervju ili važan sastanak s vašim menadžerom ponekad može zahtijevati malo dodatne hrabrosti. Kako biste se oslobodili nervoze i napetosti, pronađite karakteristične mirise uz koje ćete se osjećati opušteno. Orijentalni mirisi su vaš najbolji izbor; oni su uvjerljivi, ali ne preovladavajući. Sa svježim gornjim notama  bijele ribizle i limuna, Lucia Bright Aura daje unutrašnju snagu i povećava osjećaj samopouzdanja. Note cedrovine i ambera u srcu mirisa čine pravu kombinaciju sofisticiranih i nezaboravnih mirisnih nota. 

3. ŠARMANTNA STALOŽENOST


Vrijeme je za prvi sastanak i počinje vas hvatati nervoza. O čemu ćemo razgovarati? Šta ako mi se dlanovi budu znojili? A koji miris da stavim? Budući da je prvi dojam najvažniji, preporučujemo vam laganije cvijetne i prijatne mirise. Pun pogodak će sigurno biti romantičan miris s notom uzbudljivosti! Eclat Mademoiselle odiše nježnom, egzotičnom i uzvišenom ženstvenošću koja utjelovljuje istinsku romantičnu sofisticiranost. Sa suptilnim vodenim notama i bijelim hibiskusom ovo je savršen mirisni pratilac za dan i noć.

Tekst: