4 savjeta za njegu ruku

Svi vode računa o njezi lica i brinu o tenu s pažnjom. Njega kože ruku je jednako važna kao i briga o koži lica. Naše ruke treba da budu dobro hidrirane i pravilno njegovane tako da izgledaju privlačno i budu zaštićene od bilo kakvih oštećenja koje se može završiti infekcijama. Evo nekoliko savjeta o tome kako da pravilno njegujete ruke.

#1 DOBAR PILING
S vremena na vrijeme potrebno je uraditi piling kože ruku, tako da se mrtve ćelije kože mogu ukloniti, a nova svježa koža može da prodiše. Možete upotrijebiti hranjivi Milk and Honey Gold piling koji će ujedno savršeno očistiti kožu vaših ruku. 

#2 HIDRATACIJA JE KLJUČNA
Isušenost može izazavati velike probleme s kožom ruku, zato vam koža uvijek mora biti dobro hidrirana. NovAge Intensive Age Defence krema za ruke sa ZF 25  je savršen proizvod za vas kako bi vaše ruke bile mekane i glatke, sprečavajući pucanje ili sušenje. Takođe štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka sa ZF 25, štiteći ih od preranog starenja.

#3 NJEGA POKOŽICA JE OBAVEZNA
Održavanje pokožica čistim i urednim igra veliku ulogu u ukupnom utisku koje vaše ruke odaju. Uredne pokožice daju rukama svjež i čist izgled. Ako vam se pokožice često suše, koristite njegujuće i hidratantno ulje kao što je The ONE dvofazno ulje za nokte i pokožice oko noktiju.

#4 PROBAJTE NOVE RUKAVICE
Ove hidratantne rukavice  mnogo pomažu jer pospješuju apsorpciju kreme tako da koža iskoristi sve njene prednosti. One vam omogućavaju da nastavite da radite rukama bez prekida, zahvaljujući funkciji dodira.

Sada kada znate ove jednostavne trikove o tome kako se možete brinuti i za svoje ruke, ne zaboravite da ih isprobate i dodate u svoj dnevni raspored. Ne ustručavajte se da probate više proizvoda i da izaberete najbolji za vašu kožu. Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći da se brinete o svojim rukama i da ih čuvate kao i uvijek.

Tekst: Fotografije: Shutterstock / Oriflame