Napravite prelijepu promjenu koristeći ekološke proizvode

Ako želimo da sačuvamo svet u dobrom stanju, moramo živeti na prirodno održiv način, u skladu sa ekološkim principima. Istovremeno, mnogi od nas imaju za cilj da tretiraju našu kožu i sebe na odgovarajući način. Zbog toga smo vas pokrili od glave do pete - sa piling i održivim proizvodima koji će vam doneti lepu i sjajnu kožu.

PILING PRIRODNOG POREKLA

Postizanje lepe kože ne bi trebalo da bude na štetu okoline. Da li ste znali da preko 200 miliona tona plastike PREPLAVLJUJE naše okeane? Kao i da ta plastika traje godine dok se ne razgradi u prirodi?

Kada su naučnici počeli da govore o plastičnim mikro-granulama u proizvodima za piling koji opterećuju naše okeane, naši stručnjaci za istraživanje i razvoj već su počeli da sprovode nekoliko mera da ih prestanu koristiti. Naši stručnjaci su potražili inspiraciju u prirodi i pronašli savršene alternative - prirodni izvor piling zrnaca. Od 2014. godine svi naši novi proizvodi za piling koriste zrnca 100% prirodnog porekla - od maka i bademove ljuske do maslina i soli. To je naš način da pomognemo da vi i naš svet izgledate divno i prirodno.

Želimo da vam pružimo negu od glave do pete, tako da smo napravili izbor naših omiljenih proizvoda za piling, koji mogu da održavaju kožu glatkom i mekanom - sve sa prirodnim pilingom.KOJI JE PILING IDEALAN ZA MENE? 

ZA SJAJ LICA

Neka vaše lice izgleda što je lepše moguće uzNovAge sredstvo za čišćenje i mikropiling. Ovaj piling je baš ono što vam je potrebno kada vašoj koži nedostaje sjaj. Sa bogatom teksturom i delikatnog mirisa, ovaj piling koristi neutralno mlečnu kiselinu i čestice za piling prirodnog porekla koji nežno uklanjaju mrtve ćelije kože, čiste pore i poboljšavaju teksturu kože. Favorit naših potrošača!

ZA NJEGA

NovAge Men sredstvo za piling i čišćenje za muškarcesadrži prirodne čestice crnog uglja koje pomažu u čišćenju muške kože pune testosterona. Crni ugalj ne samo da apsorbuje nečistoće i višak sebuma već vrši i piling kože ne isušujući je pritom. Savršen je izbor za kožu vašeg muškarca.

ZA RUKE I STOPALA

Pružite vašim rukama SPA tretman sa Milk & Honey gold pilingom za ruke Formulisano sa mlekom i medom organskog porekla, ovaj piling omekšava grubu i opuštenu kožu, čineći nanošenje kreme za ruke još efikasnijim.

Feet Up Comfort sa prirodnim maslinovim uljem, ekstraktom ginka i česticama za piling od masline prirodnog porekla čini stopala, mekim, glatkim nežnim i mirišljavim. Nešto što morate imati tokom leta.


ZA CELOKUPNU ZAŠTITU  

Tražite način da negujete kožu kod kuće? Swedish Spa piling  je savršen i sadrži so i ljuske badema koji vas oslobađaju mrtvih ćelija kože. Ovaj fantastičan piling sadrži i ulje đumbira, kao i slatko bademovo ulje za negu i tonus kože, čineći je mekom i glatkom. Ako želite energiju ujutro, probajte naše gelove za tuširanje Love Nature sa piling zrnicma: osvežavajuća jagoda i limeta ili energija nane i maline.

Uživajte u nezi kože!

Tekst: Fotografije: Oriflame and Getty