Sport i horoskop – Vodič za vežbanje

Želite li novi i zabavan način za pronalaženje savršenog načina vežbanja baš za vas? Probajte da pratite ono što vam kažu zvezde! Budući da horoskopski znak značajno utiče na vašu ličnost, sastavili smo listu sportova koji najbolje odgovaraju svakom znaku. Koji sport najbolje odgovara vama?

OVAN (21 MART - 19 APRIL)

Ovnovi vole da pobeđuju. Volite da se takmičite, ali ne podnosite kada izgubite. Zato je za vas bolje da se držite individualnih sportova. Imate mnogo energije i tražite li nešto čime biste nahranili vašu potrebu za adrenalinom, sportovi brzine i oni u kojima ima kontakta su za vas. Isprobajte boks, atletiku ili trke motociklima. 

BIK (21 APRIL - 20 MAJ)

Ako ste Bik u horoskopu, onda uživate u komforu. U sportu uživate i punite baterije. Trčanje napolju, veslanje, ples ili gimnastika su sportovi za vas.

BLIZANCI (21 MAJ - 21 JUN)

Blizancima je sport = T-I-M. Dok god ste aktivni u grupi ili sa partnerom, uživate. Igre sa loptom su dobre za vaš brz način razmišljanja i potrebu za zabavom. Časovi fitnessa vam takođe odgovaraju.

RAK (22 JUN - 22 JUL)

Glavni ciljevi bilo kakve vrste vežbanja kod Rakova su relaksacija i razmišljanje – da se u potpunosti prepuste doživljaju i uživaju. Prirodno, budući da je u pitanju vodeni znak, odgovaraju vam plivanje, aerobik u vodi, jedrenje, vožnja kanua i ronjenje.

LAV (23 JUL – 22 AVGUST)

Lavovi žele da im se drugi dive i da su zvezde! Tako, baš kao i Ovnovi, vi morate pobeđivati. Odvažni ste i volite pokazivati mišiće, tako da vam odgovaraju odbojka na plaži, atletika i gimnastika. Ili bilo koji od najnovijih trendova u kojima se možete dokazati među kolegama. 

DEVICA (23 AVGUST - 22 SEPTEMBAR)

Budući da su perfekcionisti, Device se stalno moraju baviti usavršavanjem u nekom sportu. Sigurno ćete biti odlični u sportovima u kojima je potrebno usavršavanje neke kompleksne tehnike, kao što su Chi Gong ili borilačke veštine.

VAGA (23 SEPTEMBAR – 22 OKTOBAR)

Vage sebi ne mogu pomoći, čak i u sportu im je ljubav uvek na pameti. Vrlo vam je važno da izgledate elegantno i održavate lepo telo, ali mrzite sportove sa direktnim fizičkim kontaktom. Izaberite pilates, ples ili tenis.

ŠKORPIJA (23 OKTOBAR - 21 NOVEMBAR)

Škorpije su poznate kao samotnjaci s jakim temperamentom. Definitivno ćete se držati individualnih sportova u kojima ćete se rešiti nakupljene agresivnosti. Borilačke veštine i ekstremni sportovi kao skakanje padobranom su odlični za vas.

STRELAC (22 NOVEMBAR - 20 DECEMBAR)

Energija i pokret su ono što Strelce čini srećnima, pogotovo ako je boravak spolja uključen u aktivnosti. Jahanje konja, šetnje i vožnja bicikla u prirodi su za vas. Zabavno bi bilo isprobati i streličarstvo!  

JARAC (21 DECEMBAR - 19 JANUAR)

Zaboravite timske sportove! Kao Jarac, volite se takmičiti sami sa sobom i da sami postižete sportske uspehe. Sportovi sa velikom izdržljivošću i potreba da se gurate do vaših krajnjih granica čine vas odličnim kandidatom za trkačem maratoncem, skijašem, biciklistom ili penjačem. 

VODOLIJA (20 JANUAR - 18 FEBRUAR)

Lični razvoj i duhovni rast su vrlo važni vodolijama. Zbog toga je joga odlična za vas. Ali, isto tako, volite da isprobavate nove stvari i privlače vas egzotični i originalni sportovi – koji god da je u pitanju! Dok god su nešto što je neobično – za vas su! 

RIBE (19 FEBRUAR - 20 MART)

Kao i Rak, Ribe imaju miran temperament i najviše vole kada su sportovi opuštajući. Uživaju u grupnim aktivnostima, kao što su satovi sa vežbama istezanja, ako su sporijeg tempa. Osim toga, za vas su sportovi poput plivanja, vaterpola i (u ekstremnim slučajevima) skokovi u vodu. Tekst: