Waunt — hibridna kolekcija proizvoda za negu kože i šminke nove generacije!

Možda želite dodatni sjaj kože, ili ste u potrazi za proizvodima koji vam daju svež, prirodan izgled? U svakom slučaju, imamo uzbudljive vesti za vas! Waunt je nova, zabavna kolekcija proizvoda za negu kože osmišljena kako bi vam pružila savršen prirodan izgled s ‘nevidljivim’ efektom šminke. Da li ste ovde zbog toga? Čitajte dalje kako biste saznali sve što treba da znate!

img-1.gif

Šta su hibridi za negu kože i šminke?
Hibridi za negu kože i šminke su ono kao i što zvuče – proizvodi s kombinacijom nege kože i šminke. Vjerovatno ste isprobali  BB  ili CC kreme  koje su make-up proizvodi pojačani blagodetima za negu kože. Waunt je, s druge strane, nega kože pojačana prednostima make-upa. To znači da vam Waunt proizvodi pružaju sve prednosti izuzetne nege kože, ali sa suptilnim efektima make-upa… poput malo prekrivanja, dodatnog sjaja od svetlucanja i osvetljavanja, matiranja (i još mnogo toga).

Trenutni efekti retuširanja
Zamislite da se probudite, nanesete hidratantnu kremu i serum, i odete na posao bez trunke make-upa, ali vaša koža i dalje izgleda besprekorno. To je ono što čine efekti make-upa u Wauntu. Nema ništa (!) loše u prirodnoj koži, ali ko ne voli malo dodatnog sjaja ili zamagljivanja nesavršenosti? Hajde da analiziramo efekte koje možete očekivati od Waunt proizvoda:

  • Podloga – stvaranje dobre osnove za nanošenje make-upa
  • Zamagljivanje – prikrivanje nesavršenosti
  • Ujednačavanje tona – pigmenti stvaraju ujednačeniji ten
  • Zaglađivanje – zaglađivanje teksture kože
  • Naglašavanje – s puderima i svetlucavim česticama
  • Efekat sjaja – od svetlucanja, hidratacije i ulja
  • Matiranje – s puderima koji umanjuju masnoću
img-2.jpg 

Hidratacija nove generacije
Nega kože nije ništa bez hidratacije, a mi smo se pobrinuli da je Waunt isporučuje! Proizvodi imaju jedinstvenu tehnologiju - Hydrosphere tehnologiju, sa strukturom sličnom sunđeru koja osigurava sporootpuštajuću, klinički dokazanu hidrataciju koja traje 24 sata. Takođe, ima efekat iznutra prema spolja, što znači da jača zaštitnu funkciju kože i smanjuje gubitak vode iznutra, a spolja stvara film koji oslobađa vlagu kako bi vam pružio trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.

Dakle, sada kada znate što su hibridi za negu kože i make-upa, kako ih možete koristiti u svakodnevnoj rutini? Pa, možete ih koristiti samostalno zavisno od potreba vaše kože ili ih kombinovati kako biste stvorili različite izglede:

Blistav, sjajni izgled

 
Na primjer, ako želite prirodan, sjajni i hidriran izgled možete kombinovati Svakodnevnu noćnu masku, Kremu za područje oko očiju, Dewy gel kremu  i Korektivnu podlogu . Kombinovani, ovi proizvodi hidriraće vašu kožu, naglasiti je i dodati sjaj reflektirajućim uljima i suptilnim svetlucanjim. Ako ste zabrinuti da izgledate previše ‘sjajno’, nemojte! Korektivna podloga sadrži pudere koji upijaju ulja koji vašoj koži daju blistavost, ali bez sjaja.

img-3.jpg 

Retuširan mat izgled
Ako vam je koža pomalo crvena i neujednačena, kombinujte tonik kremu u spreju, Stik za područje oko očiju i Whipped dnevnu kremu. Ovi proizvodi će obnoviti i hidrirati kožu, zagladiti i ujednačiti njen ton i smanjiti pojavu crvenila kako bi postigli polumat, retuširan završni izgled.

Pročišćen prirodan izgled

Ako ne volite make-up efekte i želite da pokažete prirodan izgled svoje kože, kombinujte puter za čišćenje lica, Toplotnu masku tonik kremu u spreju. Ovi proizvodi će očistiti i nahraniti kožu, ukloniti nečistoće, umiriti je i zagladiti i poboljšati njen prirodan sjaj.

Prednost hibridnih proizvoda je njihova svestranost! Možete ih koristiti kao proizvode za negu kože, kao make-up za savršen prirodan izgled s ‘nevidljivim’ efektom make-upa ili kao podlogu za ‘jači’ make-up izgled. Šta god da odaberete, sigurno ćete raskošno hidrirati vašu kožu i postići besprekoran izgled spreman za fotografisanje!

Da li ste uzbuđeni da isprobate Waunt? Pogledajte ove fantastične proizvode!

img-4.jpg
Tekst: