Nega kože
Početna

Pet načina da koži vratite prolećnu energiju

Published: 15.2.2024. | Author: Oriflame

Ah, stiglo nam je proleće, najlepše godišnje doba! Vreme je da sklonimo zimsku odeću, osetimo milovanje toplog sunca na licu i uživamo u prizorima i zvukovima prirode koja se budi. Ali, da li je vaša koža spremna za proleće? Pročitajte i otkrijte kako da izgleda sveže kao rosa!

Saznajte više

1. Piling

Vreme je za obnavljanje! To je suština proleća, a na isti način možete pristupiti i svojoj koži. Kao što znate, oštri zimski uslovi mogu oštetiti kožu, uzrokujući isušivanje, perutanje i hrapavi izgled. Ali, ako uradite piling nekoliko dana u nedelji tokom promene godišnjih doba, koža će sigurno izgledati obnovljeno!
Naša preporuka: NovAge obnavljajući piling za lice

Saznajte više

2. Hidratacija

U ovo doba godine, postoji velika verovatnoća da vaša koža vapi za dodatnom hidratacijom, pa je važno osigurati da vaša rutina nege kože bude kvalitetna i prilagođena. To znači – uz sredstvo za čišćenje, kremu za područje oko očiju i serum – trebalo bi da koristite kvalitetnu dnevnu kremu kako bi vaša koža bila hidrirana i zaštićena tokom dana i noćnu kremu koja će je obnoviti dok spavate. Takođe, kožu možete hidrirati i iznutra pijući dovoljne količine vode tokom dana.
Naša preporuka: Waunt Super Recover Whipped dnevna krema i Optimals Hydra Radiance raskošna noćna krema

3. Zaštita od sunca

Za borbu protiv štetnih UV zraka, preporučuje se korišćenje kreme za sunčanje tokom cele godine - bez obzira na vremenske prilike. Ali, ako u poslednje vreme baš i niste brinuli o tome, sada je vreme da izvadite kremu za sunčanje iz svog nesesera. Prolećno sunce može biti šok za organizam nakon meseci ograničene izloženosti suncu, zato se pobrinite da svaki dan pre izlaska iz kuće nanesete kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom (svakako prije provjerite da mu nije istekao rok trajanja tokom zime!).
Naša preporuka: NovAge dnevna krema sa ZF 50 UVA/PA ++++ za naprednu zaštitu kože lica

4. Poboljšajte svoju ishranu

Lako je postati žrtva klasičnih zamki koje vrebaju iza dijeta tokom tih dugih nedelja zimske hibernacije, ali proleće je vreme da se to promeni. Nema razloga da budete pod stresom, ne morate da počnete da jedete salate svaki dan! Jednostavno pokušajte da držite uravnoteženu ishranu – i učinite svojoj koži uslugu tako što ćete se fokusirati na hranu bogatu antioksidansima, kao što su borovnice, avokado i tamno, lisnato zeleno povrće.. Višak slobodnih radikala može opustošiti vaš teni, a antioksidansi su odličan način da se suprotstavite njihovim negativnim efektima i pomognete svojoj koži da izgleda sveže i blistavo.
Preporučujemo: Wellosophy astaksantin i ekstrakt borovnice

5. Koristite masku za lice

Svačija koža je jedinstvena, a njeno stanje može dramatično da varira od sezone do sezone. Tamo gde je suvoća nekada bila problem, možda ćete primetiti da vam koža odjednom postaje masnija kako vreme postaje toplije. Bilo kako biloj, odličan način da se direktno pozabavite ovim neočekivanim promenama je primena maske za lice za da biste ciljano delovali na svoje specifične potrebe. Obično pune visokokoncentrovanih sastojaka, one su podrška vašoj koži da izgleda najbolje.
Preporučujemo: NovAge ProCeuticals bioceluloznu masku sa niacinamidom i centelom i Optimals Moisture Quenching masku za hidrataciju
Poručite proizvode iz ovog članka
Waunt Super Recover Whipped dnevna krema
Waunt

Waunt Super Recover Whipped dnevna krema

10,99 €

22,00 €

Kutak za inspiraciju

Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete
Nega kože
Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete

Ne vidite očekivane rezultate svoje rutine nege kože? Može biti teško da se to ispravi. Hajde da vas vratimo na pravi put tako što ćemo stati na kraj najčešćim greškama u nezi kože pomoću ovog vodiča koji je jednostavan za praćenje, korak po korak.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR