Nega kože
Početna

Kako da odbranite svoju kožu od digitalnog starenja

Published: 20.12.2023.

Digitalno starenje - saveti

Saznajte više

hidratacija, hidratacije, hidratacija!

Jedan od najjednostavnijih, ali najefikasnijih načina za borbu protiv digitalnog starenja je održavanje vaše kože dobro hidriranom. Isprobajte visokokvalitetnu hidratantnu kremu kao što je naša Novage+ Multi-Active dnevna krema protiv starenja, dostupna u laganim i bogatim formulacijama, sa ili bez SPF30. Vraća vlagu i jača barijeru vaše kože zahvaljujući našoj patentiranoj tehnologiji Bio Re: Barrier.

Saznajte više

Pauze od ekrana

Redovne pauze od ekrana su neophodne. Podesite tajmer ako morate! Iskoristite ovo vreme da se istegnete, vežbate duboko disanje ili nanesete masku za lice kao što je Optimals Purifiing maska od gline da biste transformisali svoju kožu za samo 10 minuta. Alternativno, koristite vegansku opciju kao što Waunt Revive Me maska koja obnavlja i regeneriše barijeru vaše kože preko noći.

Saznajte više

I očima treba malo nežnosti

Nemojte zanemariti nežno područje oko očiju, jer je veoma podložno znakovima digitalnog starenja. Efikasno se borite Novage+ Smooth kremom za predeo oko očiju! Ova moćna krema ciljano deluje na fine linije, bore i umorni izgled, koristeći Bio CollagenPro tehnologiju koja stimuliše proizvodnju kolagena i kao Eye Vital tehnologiju koja smanjuje pojavu podočnjaka.

Ishrana iznutra

Ono što unosite u svoje telo odražava se na vašoj koži. Konzumirajte uravnoteženu ishranu bogatu antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama da biste osnažili svoju kožu da se bori protiv slobodnih radikala i da ostane otporna. Naši Wellosophy dodaci svojim brojnim prednostima dopunjuju vašu zdravu ishranu i aktivno podržavaju dobrobit vaše kože.
Zapamtite, digitalno starenje nije nešto čega se treba plašiti, već nešto oko čega treba biti proaktivan. Prateći ove savete i koristeći prave proizvode, možete održati mladalački sjaj, kako onlajn tako i oflajn.

Kutak za inspiraciju

Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete
Nega kože
Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete

Ne vidite očekivane rezultate svoje rutine nege kože? Može biti teško da se to ispravi. Hajde da vas vratimo na pravi put tako što ćemo stati na kraj najčešćim greškama u nezi kože pomoću ovog vodiča koji je jednostavan za praćenje, korak po korak.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR