Nega kože
Početna

Najbolje Novage+ anti-age hidratantne kreme za svaki tip kože

Published: 28.3.2024. | Author: Valeria Solonari

Postizanje mladalačkog, blistavog tena je univerzalna težnja, bez obzira na tip kože. Otkrijte transformativnu moć Novage+ hidratantnih krema protiv starenja dok se krećemo kroz nauku koja stoji iza ove napredne nege kože. Pronađite rešenje koje prkosi starenju savršeno skrojeno da zadovolji jedinstvene potrebe vaše kože i nikada više nećete gledati na hidratantne kreme na isti način!

AKO IMATE: Suvu i osetljivu kožu

Suva koža se često manifestuje kao ten bez sjaja, sa vidljivim linijama i malim porama, praćen osećajem zategnutosti i napetosti. Osetljiva koža, s druge strane, veoma reaguje na promene u okruženju i sastojke za negu kože, što dovodi do crvenila i neujednačene teksture. Održavanje zdrave kožne barijere i zaštita od spoljašnjih faktora su ključni za upravljanje nežnom ravnotežom suve i osetljive kože.

Saznajte više

TREBA VAM: Ishrana za suvu i osetljivu kožu

Prepustite svoju kožu Novage+ dnevnoj kremi bogate teksture koja ima luksuznu formulu koja pruža intenzivnu hidrataciju, umirujuća svojstva protiv starenja i zaštitu od zagađenja. Sa patentiranom tehnologijom Bio Re:Barrier i naprednim sistemom odbrane od zagađenja, posebno je pogodna za suvu i osetljivu kožu. Za noćnu negu uključite Novage+ noćnu kremu protiv starenja bogate teksture da biste aktivirali i pojačali obnavljanje kože tokom noći. Sadrži Bio CeramidesPro za proizvodnju prirodnog ceramida i hijaluronske kiseline i Advanced NightSync kao antioksidans za smanjenje bora.

AKO IMATE: Masnu kožu

Masnu kožu karakteriše prekomerna proizvodnja sebuma, što dovodi do izgleda sa premaglašenim nepoželjnim sjajem, proširenih pora, mitesera i bubuljica, posebno u T-zoni (čelo, nos i brada). Zahteva nežni balans za borbu protiv viška proizvodnje masnoće bez preteranog uklanjanja sa spoljašnjeg sloja kože. Izbegavajte prekomerno pranje, jer to može isušiti kožu i pokrenuti dalju proizvodnju masnoće. Umesto toga, koristite proizvode sa balansirajućim i hidratantnim svojstvima da biste prekinuli ovaj ciklus.

Saznajte više

TREBA VAM: Nega kože koja matira

Isprobajte specijalizovanu negu uz Novage+ dnevnu i noćnu kremu protiv starenja lagane teksture. Ove lagane kreme su specijalno formulisane da efikasno hidriraju, regulišu sjaj i održavaju uravnoteženu hidrataciju danju i noću. Prožeta moćnim biotehnologijama kao što su Bio Re:Barrier, Advanced Pollution System, Bio CeramidesPro i Advanced NightSync, njihova lagana formula se bori protiv masnoće, promoviše optimalnu ravnotežu vlage i masnoće i revitalizuje vašu kožu dok se bori protiv višestrukih znakova starenja.

AKO IMATE: Kombinovanu kožu

Kombinovana koža može biti biti vrlo izazovna za pravilnu negu, jer pokazuje karakteristike više tipova kože odjednom. T-zona je masna, dok su obrazi i druga područja suvi ili normalni. Vreme, hormonske promene i različite klime utiču na kombinovanu kožu, izazivajući suvoću ili povećanu proizvodnju sebuma. Ključno je uspostaviti ravnotežu i zadovoljiti potrebe za hidratacijom svakog područja lica.

TREBA VAM: Nega u harmoniji

Saznajte više

Zadovoljite potrebe kombinovane kože proizvodima dizajniranim da poboljšaju i održe hidrataciju, poboljšaju blistavost i uravnoteže višak sjaja. Optimizujte svoju rutinu nege kože naizmenično menjajući Novage+ dnevnu kremu protiv starenja lagane teksture, koja trenutno obezbeđuje hidrataciju, i noćnu kremu bogate teksture, koja obezbeđuje 24-časovno zadržavanje vlage za blistaviji, mladalački ten.

Dajte prednost proizvodima sa ZF za sve tipove kože

Bez obzira na tip kože, ključno je dati prednost zaštiti od sunca u svakodnevnoj rutini nege kože. Dnevne kreme Novage+ protiv starenja nude odgovarajuću formulaciju za svaki tip kože uz dodatni ZF. Opcija lagane dnevne kreme sa ZF 30 je savršena za masnu ili kombinovanu kožu zbog svoje nemase teksture, dok bogata dnevna krema sa ZF 30 brine za suvu ili osetljivu kožu, nudeći intenzivnu hidrataciju i ishranu. Pokrenute patentiranim bioaktivnim tehnologijama, obe formulacije se bore protiv višestrukih znakova starenja i daju klinički dokazane trenutne rezultate, a istovremeno su nežne za kožu.
Pogledajte proizvode iz ovog članka
Novage+ Multi-Active Anti-Ageing dnevna krema bogate teksture
Novage+

Novage+ Multi-Active Anti-Ageing dnevna krema bogate teksture

29,00 €

Kutak za inspiraciju

Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete
Nega kože
Šest grešaka u nezi kože koje treba da izbegnete

Ne vidite očekivane rezultate svoje rutine nege kože? Može biti teško da se to ispravi. Hajde da vas vratimo na pravi put tako što ćemo stati na kraj najčešćim greškama u nezi kože pomoću ovog vodiča koji je jednostavan za praćenje, korak po korak.

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR