Wellosophy
Početna

OTKRIJTE RADOST ZDRAVOG ŽIVOTA!

DOBRO ZDRAVLJE POČINJE ZDRAVIM SVAKODNEVNIM IZBORIMA

Tajna zdravog života leži u izgradnji održive osnove dobrih dnevnih izbora i pronalaženju ravnoteže koja odgovara vama – i vašem životu – uključujući vašu ishranu.
Zdravlje tela zavisi od brojnih nutrijenata koje možemo dobiti jedino iz hrane koju jedemo, ali uz naš savremeni životni stil, lakše je odlučiti se za lakši nego bolji način. Wellosophy dodaci ishrani spajaju lakoću sa dobrim kako biste bili sigurni da vaše telo dobija dovoljno onih važnih dnevnih hranljivih materija koje možda inače propuštate! I dobro za vas i prikladno za upotrebu? Možete vi to uz Wellosophy!

KAKO MOGU DA ŽIVIM ZDRAVIJIM ŽIVOTOM?

Dobri svakodnevni izbori i malo balansa su sve što je potrebno da počnete svoje wellness putovanje. Ponesite sa sobom samo entuzijazam!

OTKRIJTE SVOJE POTREBE!

URADITE TEST
DUGOROČNE PROMENE POČINJU POVDE!

SAZNAJTE VIŠE

PODRŠKA VAŠEM ZDRAVLJU OD GLAVE DO PETE!

Wellosophy Wellness Pack jeste pametan trio dodataka koji su pripremili naši nutricionisti kako bi vam pružili širok spektar hranljivih materija sa naučno dokazanim zdravstvenim prednostima. Precizno je formulisan da zadovolji različite potrebe muškaraca i žena i upakovan je u zgodne dnevne kesice – šta bi moglo biti lakše?. Želite da obezbedite čvrstu osnovu za svoje zdravlje i blagostanje? To je moguće uz Wellosophy!

WELLNESS PACK – SVEOBUHVATNI SUPLEMENTI U KESICI

Zašto Wellness Pack sadrži vitamine, minerale, omegu-3 i antioksidante? I koje to zdravstvene benefite nam nude? Isabella Lee PhL, nutricionista i član Oriflame Saveta o ishrani, pojašnjava.

ZA ZDRAVU UŽINU PUNU PROTEINA, SAMO PROMUĆKAJTE!

Wellosophy Natural Balance šejk je svestrani proteinski prah spreman za mešanje u tri slasna ukusa – odličan način da povećate dnevni unos proteina i dijetetskih vlakana! Jednostavno pomešajte sa vodom ili mlekom ili alternativom na biljnoj bazi za lak, zdrav, zadovoljavajući šejk ili dodajte obrocima da povećate sadržaj proteina i dijetetskih vlakana.

DA LI STE ZNALI?

Proteini pomažu u održavanju mišićne mase i podstiču gubitak masti (Longland et al., 2016; Murphy et al., 2014), i pomažu u osećaju sitostil (Paddon-Jones et al, 2008).

UŽIVAJTE U ZDRAVIM, NUTRITIVNO KOMPLETNIM OBROCIMA U TREN OKA!

Da li ste ikada došli do kraja dugog, napornog dana i otkrili da nemate vremena – ili energije – da kupite i pripremate zdrav obrok? Wellosophy je obavio sve pripreme, tako da ne morate vi! Naši Zamenski obroci su na biljnoj osnovi, bogati proteinima, izvor vlakana i obogaćeni su vitaminima i mineralima i zdravim mastima. Dizajnirani za kontrolu težine, oni su takođe savršeno rešenje kada vam je potreban zdrav, ukusan i zadovoljavajući obrok za nekoliko minuta. Jednostavno pomešajte sa kravljim/sojinim mlekom za sve hranljive vrednosti zdravog obroka, ali za kratko vreme i sa oko upola manje kalorija!

PROTEINSKA MEŠAVINA

VIŠE PROTEINA – ŠTA GOD DA JE NA JELOVNIKU!

Želite da unosite više proteina i dijetetskih vlakana u svoje obroke? Wellosophy proteinska mešavina je dobar način da se to uradi! Nezaslađena formula u prahu bez ukusa znači da je možete dodati u bilo koji obrok – smutije, šejkove, supe, variva, sosove, peciva… mogućnosti su beskrajne!

SAZNAJTE VIŠE

PODRŽITE SVOJE ZDRAVLJE VAŽNIM NUTRIJENTIMA!

Wellosophy Individualni dodaci ishrani su jednostavan način da dopunite svoju ishranu specifičnim dnevnim hranljivim sastojcima koji vam možda nedostaju.
PORUČITE PROIZVODE
Wellosophy Wellness Pack za muškarce
Nema na zalihama
Wellosophy

Wellosophy Wellness Pack za muškarce

34,00 €

Wellosophy Natural Balance šejk sa ukusom čokolade
Novo
Nema na zalihama
Wellosophy

Wellosophy Natural Balance šejk sa ukusom čokolade

40,00 €

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE! 4 po ceni 3

NUTRITIVNA PODRŠKA ZDRAVOJ I SREĆNOJ DECI!

ZA NJIH DOBRO, ZA VAS BEZBRIŽNO

Ništa nije važnije od zdravog rasta i razvoja naše dece. Ali, naterati ih da jedu ono što bismo mi želeli da jedu onda kada mi to želimo, nije uvek lako! Wellness Kids pruža vam sigurnost da će dobiti neke od onih važnih dnevnih nutrijenata koje možda propuštaju u ishrani.
KONTROLA TEŽINE

KONTROLA TEŽINE

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVO STARENJE

ZDRAVO STARENJE

SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

ZDRAVLJE I IMUNITET CREVA

SAZNAJTE VIŠE

Kutak za inspiraciju

Četiri načina za bolje zdravlje kostiju
Wellosophy
Četiri načina za bolje zdravlje kostiju

Da li ste znali da kada dostignete 30, vaše kosti polako gube gustinu i da se povećava rizik od razvoja krhkih kostiju tokom života? Pomozite u upravljanju tim rizikom tako što ćete preduzeti četiri jednostavna koraka za izgradnju i održavanje jakih, zdravih kostiju!

Pročitajte

Ostalo

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR